Me vite te tera shume fjale te shqipes te shperndara neper bote sot mezi njifen nga mendja "moderne" e trungut shqipetar, pra le te jete kjo faqe thesar i grumbullimit te fjaleve shqipe ku do te sherbenin per ngritjen e vetedijes dhe veqorise shqipetare.Leave a Reply.

  Author

  Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

  Archives

  October 2011

  Categories

  All